Stiinta & Tehnologie

#velopa #reduceri #anvelope velopa

Reduceri de vara si livrare gratuita la peste 5000 anvelope pe Velopa.ro

Vara aceasta, anvelopele intra si ele in iuresul reducerilor de sezon. Velopa.ro pune la dispozitia clientilor sai peste 5.000 de cauciucuri cu discount si cu livrare gratuita. De saptamana aceasta, beneficiezi de reduceri de pret la o gama variata de anvelope.

Cel mai usor mod de a face achizitii in ziua de astazi este cel online. Nu e necesar sa te deplasezi pana la magazin, scutesti mult timp pe care l-ai fi pierdut pe drum si, in plus, pe site ai o privire de ansamblu asupra ofertei. E mult mai simplu sa compari produsele in functie de specificatii si sa faci, astfel, alegerea potrivita. In plus, anvelopele comandate iti ajung la usa in doua-trei zile. Eficienta cu un minim de efort!

Velopa.ro este unul dintre principalii importatori de anvelope auto de la noi din tara, punandu-ti la dispozitie o gama variata de cauciucuri, acum si la promotie si la doar un click distanta. Intra pe velopa.ro si comanda-ti simplu si usor un set de cauciucuri. Ai livrare gratuita la comenzile care depasesc 1.000 de lei.

Si pentru ca investitia intr-un set de anvelope nu este una oricand la indemana, merita sa profiti de cele mai mari reduceri anvelope. Peste 5.800 de anvelope cu discount de 20% sunt puse la bataie zilele acestea. Sunt cauciucuri de la producatori din clasa medie renumiti la nivel mondial, cu branduri precum Winrun, Hilo, Compasal si Radar. Producatorii folosesc pentru acest tip de anvelope compusi de inalta performanta, iar designul anvelopelor, profilul caii de rulare si constructia, toate sunt facute dupa standarde moderne si performante.

Winrun este un producator chinez de anvelope recunoscute pentru performantele excelente pe care le ofera, la costuri foarte reduse. Anvelopele au un design deosebit, apreciat de proprietarii de masini din intreaga lume. In plus, si pe site-ul velopa.ro vei gasi o gama variata de anvelope apartinand acestui brand, asa incat sa poti alege ceea ce se potriveste cel mai bine masinii tale.

Desi se inscriu in gama economy, anvelopele Compasal sunt de foarte buna calitate, dovedindu-si in timp fiabilitatea. Sunt anvelope care iti permit sa conduci fara efort si in siguranta. Desi sunt anvelope ieftine, ofera performante remarcabile.

In topul producatorilor de anvelope din clasa medie se inscrie si Hilo, care ofera o gama completa de pneuri pentru autovehicule mici, dar si pentru vehicule comerciale sau remorci, camioane ori basculante. Hilo fabrica anvelope de calitate, cu o banda de rulare proiectata sa ofere performanta excelenta la viteza mare, dar si o tractiune excelenta, cu o capacitate ridicata de prevenire a derapajelor.

Anvelopele Radar sunt realizate cu cele mai performante echipamente si din materiale de foarte buna calitate, fiind astfel una dintre cele mai fiabile marci de pe piata. Genereaza un consum mic de combustibil si ofera performante foarte bune de rulare. Produc un nivel redus de zgomot si, de asemenea, ofera un consum mic de combustibil.

Asadar, ai de unde alege. Intra pe velopa.ro si cauta cauciucurile cele mai potrivie masinii tale. Bucura-te de reduceri anvelope si echipeaza-ti masina pentru drumuri bune!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea