Stiinta & Tehnologie

#samsung #apple # razboi apple samsung

Razboi la scara globala intre Apple si Samsung

si Samsung continua razboiul la tribunal pentru patente. incearca sa interzica vanzarea unor produse Samsung in Europa, in timp ce Samsung ataca relatia dintre Apple si producatorul principal de componente , .

Dupa ce un tribunal din Dusseldorf a dat un verdict favorabil Apple , compania americana spera sa poate interzive vanzarea a 15 produse Samsung in Europa, potrivit SlashGear.com.

Samsung ar fi incalcat patentele Apple la producerea smartphone-urilor si tabletelor Galaxy. Compania sud-coreeana a pregatit insa un atac in SUA impotriva Apple.

Procesul intentat de Samsung va fi judecat un tribunal californian. Producatorul sud-coreean sustine ca Apple nu plateste sume importante catre producatorul de componente iPhone si iPad. Reprezentantii Apple sustin ca sunt clienti directi ai Qualcomm , deci nu este necesar sa plateasca suplimentar pentru tehnologia cumparata.

Daca verdictul va fi favorabil Samsung, compania planuieste sa intenteze procese si in alte tari, care ar putea provoca probleme mari pentru iPhone.



Sursa foto: Businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea