Stiinta & Tehnologie

#evoque #range rover #rlx #land rover

Range Rover Evoque a fost dezvaluit

Constructorul britanic Land Rover a dezvaluit cel mai nou si mai elegant model al sau, Evoque , intrucat prima imagine nu prezinta catusi de putin praf sau noroi, detalii ce apar deseori in descrierea vizuala a unui autoturism off-road.

Bazat pe conceptul LRX , noua propunere poarta denumirea, dupa cum am mai spus si sus, Evoque, nume ce denota exclusivitate si traire, deopotriva.

Range Rover Evoque este cosmopolit, sofisticat  si se potriveste perfect cu ideea unui model urban elegant.” a declarat Phil Popham, managing director Land Rover, cu ocazia ceremoniei care a marcat lansarea versiunii de serie a conceptului LRX, dar si aniversarea celor 40 de ani de existenta a gamei.

Informatiile tehnice raman un mister, Land Rover dezvaluind faptul ca Evoque ca veni atat cu tractiune integrala, cat si pe doua roti si se va situa sub pragul de 130 g/km CO2.

Din punct de vedere economic, lansarea noului SUV va aduce beneficii prin crearea a o mie de noi locuri de munca.  Iar din punct de vedere al marketingului, momentul lansarii a fost asociat cu numele Victoria Beckham care va lucra, pare-se, ca designer Land Rover.

Range Rover Evoque va putea fi privit indeaproape cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Cititi mai multe pe Auto.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea