Stiinta & Tehnologie

#lg # lg prada # lg prada 3 #lansare #smartphone

Rafinament - LG Prada a fost lansat la Londra

Cea de-a treia generatie a LG Prada a fost lansata, ieri. Device -ul este intr-adevar impresionant prin design-ul extrem de elegant , dar si prin specificatiile tehnice. Potrivit Engadget, LG Prada 3 este cel mai reusit model din gama realizata in acest parteneriat intre producatorul de electronice si brandul fashion.

Noul LG Prada este un smartphone care va face furori in mod sigur. Estimarea are la baza inclusiv specificatiile tehnice ale device-ului nu doar designul extrem de inspirat si care pune in prim plan o "culoare" care nu greseste niciodata, atunci cand vorbim despre moda: negrul.

LG Prada 3.0 are o carcasa al carei finisaj este dominat de negru si doar butoanele touch ies in evidenta, atunci cand se aprind.In plus, interfata Android 2.3 .7 a fost modificata pentru a se incadra in designul harware. Tema UI-ului este si ea dominata de negru. Pe scurt, vorbim despre un telefon sobru si elegant.



Hardware
LG Prada 3 dispune de un procesor dual-core, dual channel OMAP 4430 la 1GHz, un display de 4,3 inci NOVA, o camera foto de opt MP si memorie interna de 8GB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea