Stiinta & Tehnologie

Promotie de o saptamana pentru jocul Enigmo

Cu putin timp in urma anutam jocul Enigmo, un titlu disponibil de la Pangea Software pentru iPhone-uri si dispozitivele iPod Touch .

Astazi, Pangea Software, companie fondata in anul 1987 cu sediul Texas a pregatit o promotie de sapte zile pentru toti doritorii jocului.

Prima versiune

Promotia a inceput de ieri, 27 august 2008 si ca continua pana miercuri 3 septembrie 2008 . Utilizatorii care vor descarca in aceasta perioada jocul din magazinul online Apple vor plati suna de 5,99 dolari americani in loc de 9,99 dolari americani, pretul normal de descarcare a jocului.

De obicei acest gen de anunt bucura publicul, dar de data aceasta poate crea confuzii. Versiunea 1.1.1 a jocului Enigmo a fost lansat de catre compania in magazinul Apple pe data de 7 august si spre diferenta de alte jocuri sau aplicatii de aici, Enigmo nu costa nimic, orice utilizatorul putand sa il descarce de pe site gratuit.

Mai multe nivele la update

Dar aceasta "poveste" nu se termina aici, pentru ca fiecare utilizator va primi nivele de joc in plus la fiecare update facut de Apple si Pangea Software acestui joc. Jucatorii mai au posibilitatea sa aleaga oricare joc gratuit de pe serverul Pangea pentru a creea nivele noi.

Dar inca nu am mentionat de ce este in stare acest joc. Enigmo este un puzzle 3D. Pentru a termina un nivel, utilizatorul trebuie sa se descurce cu diferite doze de lichid care trebuie manipulat in asa fel incat picurii sa ajunga la destinatia data. Apa, uleiul sau lava se va lovi de diferite tinte, iar utilizatorul va trebui sa chideze scurgerea lor. Pare simplu, dar e chiar asa...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea