Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #orange #buy-back

"Programul Rabla" pentru mobile. Afla unde poti scapa de telefonul vechi

Operatorii de telefonie mobila si magazinele online ofera din ce in ce mai multe ocazii sa scapi de telefonul vechi.

Chiar si telefoanele mobile care au defecte si probleme de functionare sunt acceptate de unele magazine online in sistemul buy back , dar acestea nu vor aduce vanzatorilor sume prea mari.

Orange este primul operator de telefonie mobile care a lansat un serviciu de tip buy-back , potrivit incont.ro. Poti vinde telefonul vechi si obtine o reducere pentru unul nou sau orice alt produs din Orange Shop.
 
Orange Shop va da cupoane de reducere tuturor celor care duc un mobil vechi. Pentru a afla un pret estimativ pentru telefonul tau, poti folosi aplicatia de pe site-ul oficial, disponibila AICI.

Dupa ce selectezi marca si modelul telefonului si raspunzi intrebarilor despre starea acestuia, poti afla valoarea estimativa a cuponului de reducere.

Printre magazinele online care ofera sistemul de buy back se numara: Mobilulmeu.ro, Shoptel.ro, Internity.ro, Telefoaneshop.ro si Etelefon.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea