Stiinta & Tehnologie

Produs de lux pe piata telefoanelor mobile

Motorola si Dolce & Gabbana au lansat noul MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana, terminalul care imbina designul original MOTORAZR cu stilul inconfundabil D&G.

Dupa succesul obtinut de editia limitata MOTORAZR V3i Dolce&Gabbana, designerii italieni au creat impreuna cu Motorola o noua versiune a luxosului telefon, de aceasta data in varianta aurie si avand gravat logoul Dolce&Gabbana.

Un farmec deosebit este dat si de pandantivul auriu cu intialele D&G, livrat exclusiv impreuna cu acest terminal. Telefonul ofera continut multimedia personalizat D&G, precum imagini de fundal, screensavere, tonuri MP3 speciale si imagini animate unice.

De asemenea, au fost anuntate si cateva accesorii create exclusiv pentru modernul MOTORAZR V3i Dolce&Gabbana ce vor putea fi achizitionate separat. Acestea includ o casca Bluetooth Motorola H700 personalizata, un set de casti stereo cu fir pentru a asculta muzica si o cutie luxoasa aurie din piele, in care poate fi tinut telefonul.

MOTORAZR V3i d&G este disponibil si in Romania, putand fi achizitionat din reteaua magazinelor Orange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea