Stiinta & Tehnologie

#scirocco #volkswagen #eos #sharan

Productia VW Scirocco a ajuns la 100.000 de unitati

Volkswagen  a ajuns recent la 100.000 de unitati Scirocco scoase de pe linia de productie, la doi ani dupa lansarea actualei generatii (a treia).

Potrivit comunicatului de presa, Scirocco este "cel mai de succes model VW din segmentul sau", cu vanzari de 795.650 de unitati de la lansarea sa pe piata in anul 1974 pana in 1992. A treia generatie este ceea ce se produce in prezent. VW Scirocco 100.000 a iesit de pe linia de productie a fabricii VW Autoeuropa - Automoveis Ltda din Portugalia . Este vorba de un Scirocco R 2.0 TSI, cu caroseria vopsita in culoarea Rising Blue Metallic, cu un interior Titan Black, sistem de navigatie radio si parcare automata.

Andreas Hinrichs, directorul uzinei Autoeuropa, a descris Scirocco drept "una dintre masinile cele mai importante" pe care compania le produce.

Peste 3.000 de persoane sunt angajate la unitatea de productie din Portugalia, unde se mai produc modelele Eos si noul Sharan .

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea