Stiinta & Tehnologie

#peugeot #citroen #service #franare #mitsubishi i-miev #pomba

Probleme la franarea modelelor Mitsubishi i-MIEV: Peste 14.000 de unitati, rechemate in service

Mitsubishi a initiat o campanie de rechemare in service care vizeaza 14.700 de automobile electrice i-MIEV, inclusiv derivatele sale iON si C-Zero comecializate sub sigla Peugeot si Citroen, din cauza unor probleme la nivelul franelor.

Pompa de frana electrica poate aspira si trimite aer in circuitul de franare, iar acest lucru duce la scaderea eficientei la franare. Mitsubishi a anuntat ca masura rechemarii in service este una preventiva si ca pana in acest moment nu s-au inregistrat incidente.

Problema va fi remediata in service, pe cheltuiala producatorului auto nipon, si va consta in inlocuirea pompei de frana, care nu va dura mai mult de 30 de minute.

Este cea mai mare rechemare de masini electrice din istorie, depasind-o pe cea a celor de la Chevrolet. In trecut, Chevrolet a rechemat in service 8.000 de unitati Volt, dupa ce s-a descoperit ca acestea ar putea lua foc in urma unui impact puternic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea