Stiinta & Tehnologie

#lg ks360 #orange #campanie promovare #voltaj #dezumanizarea

Primul videoclip romanesc filmat cu telefonul mobil

Acesta este o coproductie Orange, LG si trupa Voltaj. Videoclipul a fost filmat cu telefonul LG KS360 .

Productia se va lansa in Romania pe data de 20 noiembrie 2008 . Numele melodiei filmate se numeste Dematurizarea.

A cui a fost ideea?

Scenariul si regia videoclipului Voltaj sunt semnate de Marian Crisan, regizorul filmului "Megatron". Acesta a obtinut la Cannes, in mai 2008, premiul Palme d'Or pentru
scurtmetraj.

"Ne place sa experimentam lucruri noi si ne bucuram ca ne-am adaugat la palmares inca o premiera: primul videoclip filmat cu telefonul mobil . Acest proiect este unul foarte potrivit cu piesa noastra "Dematurizarea" si tocmai de aceea am fost incantati sa-l realizam. Promovarea lui pe internet este un alt punct care ne-a atras si suntem nerabdatori sa vedem rezultatul", a declarat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Pentru promovarea lui KS360

Partenerii in acest proiect, Orange, LG si Voltaj, isi propun sa utilizeze cat mai original tehnologia moderna, internetul si divertismentul, obiectivul Orange si LG fiind totodata sa promoveze intr-un mod nonconformist telefonul mobil LG KS360 in mediul online.

"Ce ne-a atras de la inceput la acest proiect a fost ideea de a realiza ceva ce nu s-a mai facut pana acum pe piata de divertisment din Romania si de a propune totodata oferte speciale clientilor magazinului nostru online, Orange Web Shop", a spus Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

De azi, 20 noiembrie, cei care doresc sa vizioneze videoclipul "Dematurizarea" pe internet il gasesc pe site-ul Orange, iar cei care doresc sa-l vizioneze direct pe telefonul mobil pot accesa portalul Orange World.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea