Stiinta & Tehnologie

#masini peugeot 2007 suv lansare

Primul SUV Peugeot: 4007

Peugeot isi lanseaza primul model SUV din istoria firmei, sub denumirea de 4007, fiind de fapt un Mitsubishi imbracat in alte haine.

Lansarea modelului 4007 pentru Romania nu este inca stabilita, importatorul Trust Motors osciland intre vara acstui an cand are loc si lansarea mondiala sau in toamna la bucuresti .

Modelul urmeaza sa fie construit in Japonia, la uzina Mitsubishi din orasul Okazaki, in acelasi loc unde se produce si Citroen C-Crosser.

Galerie foto cu noul SUV Peugeot 4007 

Noul  4007 este derivat din modelul Mitsubishi Outlander , de la care imprumuta platforma tehnica deoarece Peugeot a fost obligat sa se alieze cu o firma deja consacrata in domeniu pentru a micsora pe cat posibil costurile de fabricatie.

Design-ul noului SUV Peugeot este foarte reusit, cu linii curbate ce denota sportivitate dar si dinamism. Are o lungime de 4640 mm, 1670 mm inaltime, o latime de  1800 mm dar si o garda la sol de 176 mm, fiind mai mult un SUV compact.

Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 510 litri si respectiv 1686 litri atunci cand bancheta spate este rabatata.

Interiorul este unul foarte generos cu pasagerii si cu toata ca nu este realizat intr-un stil ultra modern abunda in dotari.

Motorizarile disponibile sunt doua la numar: un motor de 2.2 litri HDI ce dezvolta 156 CP si un cuplu de 380 Nm pentru a atinge 100 km/h in 9.9 secunde si are un consum mixt de 7.2 litri/100 km; a doua motorizare este una de 2.4 litri pe benzina ce dezvolta 170 CP cu un consum mixt de 9.4 litri/100 km.

Pretul de pornire anuntat de oficialii de la Peugeot este de 27.275 euro cu TVA.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea