Stiinta & Tehnologie

#htc #android #telefon mobil

Primele zvonuri despre Android G3

Zvonurile despre al doilea terminal cu Android sunt putine si destul de recente.

Totusi, cele referitoare la un terminal cu Android numit G3 au aparut si ele.

Tot HTC-ul


Se pare ca al treilea terminal care ar rula sistemul de operare Google Android se afla tot in grija taiwanezilor de la HTC. Zvonurile vin de la un ziar chinezesc numit Economic Daily News (EDN).

Publicatia spune ca noul terminal G3 va fi lansat de compania HTC chiar foarte devreme, candva la mijlocul lui 2009. Este totusi posibil ca publicatia sa fi incurcat G3-ul cu telefonul cu Android a celor de la Samsung. Planurile coreenilor sunt de a scoate pe piata un telefon cu sistemul open-source pe la jumatatea lui 2009.

Povestea merge mai departe

Economic Daily News a publicat si un interviu cu Peter Chou, CEO-ul HTC care a declarat ca pana la sfarsitul lui 2008, compania sper sa vanda peste un milion de telefoane G1.

Mai mult publicatia chinezeasca spune ca G3 se afla deja in lucru. In prezent nu se stie cat de adevarate sunt aceste informatii. In cazul in care HTC va lansa la inceputul lui 2009 modelul G2 se poate ca EDN sa aiba dreptate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea