Stiinta & Tehnologie

#mercedes s-klasse #s-klasse 2013 #model nou s-klasse

Primele imagini cu noua generatie Mercedes-Benz S-Klasse

Desi prezentarea oficiala va avea loc pe 15 mai, pe internet au aparut primele imagini cu noul model Mercedes-Benz S-Klasse, care au fost obtinute de francezii de la BlogAutomobile.

Chiar daca aceste imagini nu au fost inca confirmate de marca germana, autoturismul are toate trasaturile automobilelor Mercedes-Benz, care ii asigura autenticitatea, spun specialistii.

Potrivit primelor informatii aparute in presa de specialitate, noul Mercedes-Benz S-Klasse vine cu o serie de modificari si dotari importante fata de vechile modele. Acesta va dispune de un sistem de masaj pentru scaunele din spate, un sistem de filtrare si ionizare a aerului din interior, scaune cu reglaje pe zece directii, dar si multe alte surprize.

In privinta motorizarilor nu au fost divulgate informatii, insa expertii auto sunt de parere ca acestea vor fi mult mai eficiente fata de cele de pe modelele anterioare si ca sistemele hibride ar putea sa isi faca prezenta si in aceasta gama importanta de la Mercedes-Benz.

Sursa foto: automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea