Stiinta & Tehnologie

#kia sportage #tractiune integrala #imagini

Primele imagini cu Kia Sportage

Iata primele imagini cu noul aspect al kia Sportage , un facelift asteptat sa apara pe masinile din showroom de anul viitor. SUV-ul Kia Sportage este un compact construit pe aceeasi platforma cu Hyundai Tucson , ambele modele incercand sa muste serios din piata deja clasicelor Toyota RAV4 sau Mitsubishi Outlander .

Tuse de design

Modelul Kia Sportage din 2009 prezinta schimbari minore pe care le putem cataloga drept “tuse de design”, care reusec totusi sa-i improspateze aspectul general. Bara fata este schimbata, la fel si grila radiatorului, spatele este proaspat, iar la interior instrumentele de la bord sunt apdatate.

150 CP - turbo-power

Sub capota Kia Sportage va primi un nou propulsor; este vorba despre un turbo-diesel de 150 de CP (112 kW). Cu sau fara facelift, Kia Sportage 2009 va fi disponibil in cea mai ieftina varianta a sa doar cu tractiune 2X4 si cu propulsorul de 140 de CP si 2.0 litri pe benzina. Morotul diesel de 140 de CP de 2.0 litri ramane neschimbat, la fel si puternicul V6 de 2.7 litri care  poate fi cumparat doar in varianta cu tractiune integrala.

Alte imbunatatiri aduse lui Kia Sportage tin de siguranta, in sensul ca airbag-ul scaunului din dreapta soferului poate fi dezactivat, iar sistemul antifurt este mai performant. Pana sa testam aceasta imbunatatire mai avem ceva de asteptat!

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea