Stiinta & Tehnologie

#etios #toyota #low-cost

Primele imagini ale lui Toyota Etios

Lowcost -ul Toyota Etios a fost dezvaluit pe internet cu o zi inainte de debutul de la Salonul Auto de la New Delhi . Iata competitorul Toyota pentru pietele emergente!

Japonezii de la Toyota vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la New Delhi. Modelul este un low-cost care va debuta pe piata din India si va intra ulterior pe pietele din Rusia, Africa de Sud si Brazilia. Toyota a adus ambele versiuni de caroserie ale acestui viitor model la salonul auto indian, iar debutul va avea loc in cursul zilei de maine. Potrivit primelor informatii, noul lowcost de la Toyota va costa circa 7.000 de euro

Exemplarele Toyota Etios prezentate la Salonul Auto de la New Delhi sunt in stadiul de pre-productie, iar lansarea versiunilor de productie va avea loc in decursul acestui an, odata cu debutul pe piata indiana. Toyota Etios va fi disponibil cu doua motorizari pe benzina, de 1.2 si 1.5 litri, in timp ce propulsorul diesel a fost amanat pe o perioada nedefinita de timp. Lowcost-ul de la Toyota nu are sanse de debut pe piata din Europa, iar rivalul principal al acestuia este Maruti Swift , alaturi de alte modele similare, printre care si Logan - in cazul pietelor din Rusia si Brazilia.

Avand in vedere ca noul Etios este un low-cost, cei de la Toyota au eliminat o parte din antifonarea utilizata la celalte modele, precum si numeroase alte elemente de confort. Interiorul va utiliza materiale mai ieftine, iar calitatea finisajelor nu va putea fi comparata cu cea a modelelor vandute pe pietele din Occident. Cu toate acestea, cei de la Toyota vor face un control al calitatii extrem de strict pentru Etios, pentru a nu avea probleme de fiabilitate.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea