Stiinta & Tehnologie

#swift #suzuk #primele fotografii

Primele fotografii cu noul Suzuki Swift

Suzuki a dezvaluit primele fotografii cu noul si daca, la o prima vedere, stilul pare doar un pic modificat fata de cel de pana acum, noul model prezinta o serie de avantaje noi in zona de siguranta pentru pasageri si pietoni , performanta si manevrabilitate.

Astfel, a 3-a generatie Swift a mai crescut un pic in ampatament – a castigat 50 mm, in timp ce lungimea totala a masinii a crescut cu 90 mm. Caroseria este mai usoara ca pana acum, gratie otelului usor utilizat, dar si mai rigida, iar le mai late ar trebui sa faca masina mai usor de manevrat decat inainte.

Deocamdata nu au fost oferite imagini care sa prezinte si interiorul noului Swift, insa la capitolul motorizari , va putem ca, pentru Europa, vor fi disponibile noile motoare 1.2 pe benzina si 1.3 turbodiesel. Suzuki promite totodata un consum mai bun pe acest model si emisii mai mici de CO2. Preturile nu au fost nici ele anuntate deocamdata.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea