Stiinta & Tehnologie

#basescu #duster #dacia

Prima Dacia Duster va fi livrata maine lui Traian Basescu

Presedintele Romaniei , Traian Basescu va avea o viziteaza joi uzina de la Mioveni, unde ii va fi livrata o Dacia Duster , a anuntat  Automobile Dacia.

Inca din toamna anului trecut, reprezentantii Automobile Dacia au declarat ca primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie.

Dacia Duster, desemnata de World Records Academy drept cel mai accesibil SUV din lume, va putea fi cumparata in Romania la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus.
Versiunea de top a lui Dacia Duster, cu motor diesel de 1,5 litri si 110 cai putere ajunge la un pret de 15.600 de euro.

Modelul este disponibil, in versiunile 4x2 si 4x4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP, precum si cu doua motoare diesel - 1,5 dCi de 85 CP si 1,5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea