Stiinta & Tehnologie

#aer conditionat #cumparare #lansare #oglinzi #jante #opel adam #airbaguri #Opel Adam JAM

Preturile noului Opel Adam in Romania

Noul Opel Adam, o masina chic, de clasa mini, destinata in special tinerilor, poate fi cumparat si in Romania, chiar daca nu a fost lansat oficial in tara noastra.

Desi se astepta ca preturile acestui model de lifestyle sa fie destul de piperate, noul Opel Adam are un pret de pornire de 12.200 de euro pentru versiunea de baza Opel Adam JAM, care are un motor de 1,2 litri si 70 de cai-putere. Dotarile includ aer conditionat, computer de bord, airbaguri frontale, laterale si cortina, comenzi audio pe volan, oglinzi reglabile electric si jante de aliaj.

Pe langa Opel Adam JAM, noul model mai are si versiunile GLAM si SLAM, care se pot configura cu o multime de optiuni: 61.000 de combinatii pentru exterior si 82.000 de optiuni pentru interior.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Opel Adam ofera, pe langa motorul de 70 de cai-putere cu propulsor de 1,4 litri, si motorizari cu o capacitate de 85 de cai-putere, de 1,4 litri, dar si de 100 de cai-putere, de 1,6 litri. Deocamdata, Opel Adam are motorizari doar pe benzina.

De asemenea, noul Opel Adam are un interior sofisticat cu multe gadgeturi si optiuni de a folosi tehnologie intern, iar asta cu siguranta ii va atrage si pe pasionatii de tehnologie.

Sursa foto: www.autoevolution.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea