Stiinta & Tehnologie

Poze noi cu Samsung SGH-i900

Saptamanile trecute au fost pline de lansari de telefoane. Cel mai activ jucator a fost Samsung. Daca altii ne insirau doar zvonuri, compania coreeana a avut putin mai mult de lucru.

Si se pare ca munca lor nu se opreste aici, pentru ca azi internetul a fost impanzit de pozele noi ale unui model zvonit de ceva vreme, Samsung SGH-i900.

Neanuntat oficial

Daca inainte tot ce puteam "admira" erau imagini incetosate si neclare, azi avem un produs mai mult decat stralucitor. Chiar daca nu a fost anuntat oficial, cateva din specificatiile tehnice ale acestui jucarii sunt deja cunoscute.

Asa cum spune toata lumea, punctul forte al acestui terminal este ecranul de 3,5 inchi cu rezolutie 240 x 400 pixeli, adica WQVGA. In mod obisnuit ecranele unor astfel de dispozitive au rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm, adica un terminal destul de compact si are si o camera de 5 megapixeli . Nu se stie daca va avea autofocus, dar din pozele de pe net se vede clar ca are flash.

Samsung i900 va rula sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1. Telefonul are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM, iar terminalul va functiona in retea GSM 850, 900, 1800 si 1900 Mhz.

Tot tacamul de conectivitate

La capitolul conectivitate sta iar foarte bine pentru ca are 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps, dar cel mai important lucru este Wi-Fi-ul, care lui i900, spre fericirea noastra, nu ii lipseste, iar Bluetooth-ul din doatare este versiune 2.0 cu EDR, desi unele site-uri de pe internet spun ceva de o versiune 2.2 Bluetooth.

Samsung i900 are si port miniUSB , slot pentru card microSD pentru upgrade , dar la memorie de 16 GB upgrade-ul va fi mai mult decat mare, iar pentru navigarile pe internet, terminalul dispune de browser-ul Opera Mini , care vine preinstalat.

Asteptam anuntul oficial al companiei coreene, pentru ca deja sunt destui doritori.

Imagini cu noul Samsung i900, publicate de site-ul chinezesc PCOnline









Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea