Stiinta & Tehnologie

Portege G810 cu GPS de la Toshiba

Sub lumina reflectoarelor de la Barcelona, foto de 3 MP cu autofocus, radio FM cu RDS si Windows Media Player pentru redarea fisierelor audio si video.

Trecem mai departe ca sa ne putem bucura de un ecran de 2,8 inchi de rezolutie QVGA, care afiseaza 65.000 de culori si este sensibil la atingere. Plusul vine acum: Toshiba a integrat in acest dispozitiv un receptor GPS si functii de A-GPS.

Iar acum trecem la unul dintre lucrurile cele mai importante si anume conectivitatea, iar lui G810 nu ii lipseste Bluetooth-ul 2.0, Wi-Fi-ul si compatibilitatea GSM/EDGE, completata de UMTS/HSDPA/HSUPA tri-band.

Nu stim la ce pret sa ne asteptam din partea acestui Portege, dar macar ne putem bucura de el pe la mijlocul acestui an cand va fi lansat in Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea