Stiinta & Tehnologie

#viteza #porsche panamera #masini de curse

Porsche a lansat o editie speciala a modelului Panamera

Porsche Panamera Platinum Edition, cea mai noua editie speciala a modelului Panamera, a fost lansata oficial si poate fi comandata incepand cu luna noiembrie. Primele livrari vor fi facute in ianuarie 2013.

Din punct de vedere al designului, Panamera Platinum Edition imprumuta o serie de elemente intalnite la varianta Panamera Turbo: carcasele oglinzilor, grila frontala si eleronul amplasat pe portbagaj.

Masina vine echipata cu un set de jante de 19 inci. De asemenea, clientii vor avea la dispozitie cinci nuante de culoare: alb, negru, negru metalizat, Mahogany metalizat si gri metalizat.

Interiorul lui Porsche Panamera Platinum Edition este o combinatie de bej si negru. Tot in interior, se pot observa logo-urile editiei speciale, prezente atat pe pragurile usilor, cat si la nivelul scaunelor. Pe lista cu dotari standard intalnim: volan sport, lumini bi-xenon, asistenta la parcare.

Sursa foto: autoguide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea