Stiinta & Tehnologie

PopCap si Acme Mobile fac echipa

Pentru cei pasionati de jocuri pe telefon, nume precum Gameloft sau PopCap sunt foarte cunoscute. Dar mai sunt si cei care nu cunosc prea multe detalii despre cei care stau in spatele jocurilor ce le tin companie de multe ori.

PopCap Games este unul dinte cele mai tari companii de dezvoltare de jocuri "casual" atat pe PC cat si pe telefoane mobile. Compania a fost fondata in anul 2000 si isi are sediul in Seattle, Washington.

Despre Acme Mobile sunt sigura ca nu multi au auzit. Acestia sunt cei mai mari distribuitori de continut de divertisment pentru telefoane mobile din sudul Asiei. Si uite asa, PopCap si Acme Mobile au facut echipa pentru a se ajuta reciproc.

Cum se face un parteneriat

Cele doua companii vor furniza jocuri pentru telefoane pentru peste 250 milioane de utilizatori din sase tari ale Asiei de Sud. Primele jocuri care vor fi lansate in Asia sunt Chuzzle si Bookworm si urmeaza sa fie distribuite prin intermediul site-ului Amob.com in Singapore, Malaezia , Filipine , Indonezia, Thailanda si Vietnam.

"Combinatia unica a canalului Amob.com ii face pe Acme Mobile partenerii ideali. Am decis sa intram pe piata din Asia de Sud in stil mare, cu un partener puternic care ne poate ajuta rapid sa constuim brand-ul de mobile", declara James Gwertzman, VP pentru Asia/Pacific a companiei PopCap.

Toata lumea fericita

"Acme Mobile este foarte fericita ca a fost aleasa de PopCap ca partener de distributie in Asia de Sud. Jocurile PopCap sunt foarte distractive si creeaza dependenta. Totodata sunt perfecte pentru audienta noastra tanara si dinamica", completeaza Paul Meyers, CEO-ul Acme Mobile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea