Stiinta & Tehnologie

PopCap lanseaza Bejeweled 2 pentru iPhone

Se pare ca tot mai multi producatori de jocuri casual pentru PC incep sa imi indrepte privirile catre dispozitivele mobile.

Asa se intampla si cu PopCap Games, companie care recent a transformat unul din cele mai de succes jocuri de PC ale ei intr-unul care poate fi jucat pe celebrul iPhone.

Aceasi formula

Jocul cu pricina se numeste Bejeweled 2 si asa cum ne-am obisnuit va fi lansat atat pentru iPhone cat si pentru iPod Touch . Pentru ca cele doua dispozitive sunt complet tactile, jocul a fost refacut pentru ca utilizatorul sa se poata folosi indeplin de aceste caracteristici.

Se prea poate ca unii sa cunoasca actiunea jocului. Bejeweled 2 este un puzzle care pune utilizatorul in pielea unui cautator de comori. Bineinteles nu vei avea de-a face cu aventuri gen Indiana Jones, dar va trebui sa culegi cat mai multe pietre pretioase de aceeasi culoare, nestemate care se afla pe un panou.

Chestii noi

Noua versiune de Bejeweled vine cu anumite adaugiri care nu pot decat sa bucure gamer-ul. In primul rand nu te vei lovi de vechea problema "No More Moves", pentru ca acum titlul vine cu un mod de joc si metode nelimitate de miscari.

Pentru cei care vor folosi jocul pe iPod, Bejeweled vine cu un sistem care ii lasa sa asculte muzica in timp ce joaca acest joc. O alta optiune ajutatoare este cea care va avertiza utilizatorul de starea bateriei.

Jocul este disponibil in magazinul online Apple si costa 9,99 dolari americani, iar cu un simplu download poate sa fie al tau.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea