Stiinta & Tehnologie

#accidente #viteza #radar

Politia scoate astazi toate radarele din dotare

Astazi, vineri 18 iunie, intre orele 15:00 si 20:00, toate radarele Politiei Romane vor fi puse in functiune pe drumurile tarii, in urma unei actiuni pentru combaterea vitezei excesive organizata de directia rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Romane, toate aparatele radar din dotare vor fi puse “in cascada” pe toate drumurile nationale, pe autostrazi si in locurile unde se produc frecvent accidente rutiere grave.

Actiunea  organizata sub deviza "Alege viata!",  va primi sprijinul elicopterelor din dotarea Inspectoratului General al Aviatiei din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Joi, 17 iunie 2010, au fost inregistrate, la nivel national, nu mai putin de 25 de accidente rutiere, soldate cu 4 morti si 24 de raniti.

Reprezentantii Politiei Romane sustin ca principalele cauze ale producerii accidentelor au fost viteza neadaptata, conducerea imprudenta si traversarea neregulamentara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea