Stiinta & Tehnologie

#acs1 2.3d coupe #tune it! safe! #ac schnitzer

Politia germana ar putea fi dotata cu masini AC Schnitzer BMW 123d

Asa cum Politia americana va primi in curand o noua linie de automobile, tunerii de la BMW si TUNE IT! SAFE! propun model pentru Politia germana, ACS1 2.3d Coupe .

Proiectul este sprijinit atat de cadrele de politie din aceasta tara, cat si de Ministerul Transporturilor din Germania (Federal Ministry for Transport).

Tuning pentru mai multa putere


Modelul BMW 123d a fost modificat pentru a putea da mai multa putere, dar totodata si mai multa siguranta. Cei de la  AC Schnitzer au dotat masina cu un motor diesel standard de 2 litri, dar care schimbat poate oferi 241 de cai putere si produce un cuplu motor de 480 Nm.

Totodata, tunerii au avut grija si de tinuta masinii, astfel acestia au micsorat garda la sol cu 30 mm, iar modificarile au ridiacat performantele masinii, sprintul de la 0-100 km/h facandu-se in 6,1 secunde. Totodata, rotile modelului sunt dotate cu cauciucuri TUNE IT! SAFE!.

La interior


Odata cu modificarile de exterior, modelul AC Schnitzer BMW 123d Polizei a fost dotat cu scaune de curse brodate cu emblema celor de la AC Schintzer. Totodata, pedale au fost confectionate din aluminiu si au insertii din fibra de carbon.

Modelul, denumit si ACS1 2.3d Coupe va fi prezentat publicului intre 28 noiembrie si 6 decembrie 2009, in cadrul evenimentului Essen Motor Show. Referindu-se la noua masina, Rainer Vogel, Managing Director al AC Schnitzer a declarat ca tuningul de siguranta si calitate nu este doar filozofia companiei, dar si telul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea