Stiinta & Tehnologie

Playboy Games: Pool Party se lanseaza pe mobile

Jocul are la baza viata de lux pe care fetele din Conacul Playboy o au.

Playboy Games: Pool Party este lansat de compania THQ Wireless.

Nu doar in America

HTQ va lansa Playboy Games: Pool Party in America prin toti operatori de telefonie mobila disponibili pe aceasta piata, ca in lunile urmatoare lansarii din Statele Unite sa urmeze si o lansare pe plan global. Astfel, compania ia in calcul tari ca Franta, Germania, Spania, Italia sau Australia.

Jocul este primul dintr-o serie pe care compania HTQ le va lansa in decursul mai multor ani. Jocul nu va contine scene de nud, dar le va avea in vizor pe fetele conacului Playboy.

Actiunea jocului

Jucatorul trebuie sa reuseasca sa dea o petrecere la piscina conacului, dar trebuie sa stie si sa o mentina. Fetele Playboy ii vor da diferite sarcini de indeplinit pentru ca petrecerea sa fie reusita.

Totodata, Playboy Games: Pool Party contine si o serie de mini-jocuri de puzzle, animatii, jocuri de piscina, lupte cu baloane cu apa sau aruncarea cu discul. Jocul mai este inspirat din seria de DVD-uri Playboy Home Entertainment numite Playmate Playoffs.

Fotomodele personalizate

Pe langa actiunea jocului, utilizatorul poate sa isi personalizeze fetele din joc dupa propriul plac. Aceasta poate schimba de la culoarea parului si coafura pana la costumul de baie, incaltari , ciorapi, bijuterii sau alte accesorii.

Cand jucatorul trece de o serie de mini-jocuri va avea la dispozitie sau va primi diferite accesorii ce pot fi folosite sau daruite modelelor din conac.

THQ a anuntat ca Playboy Games: Pool Party este disponibil pentru download pe site-urile specializate pentru pretul de 6,99 dolari americani.

Demonstratie de joc Playboy Games: Pool Party



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea