Stiinta & Tehnologie

#rca #soferi #asigurare #asigurare obligatorie #asigurare rca #plata-rca.ro

Plata-RCA.ro, aplicatie excelenta pentru toti soferii din Romania

ADVERTORIAL

Plata-RCA.ro a lansat o aplicatie mobila foarte utila pentru orice sofer din Romania. Afla cum iti poate usura viata aplicatia gratuita Plata-RCA.ro, disponibila in magazinele de aplicatii Google Play si Apple App Store.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Plata-RCA.ro, poti evita definitiv situatiile neplacute in care uiti sa faci plati pentru intretinerea si asigurarea masinii. Cu un sistem de notificari avansat, aplicatia mobila te anunta intotdeauna la timp cu privire la termenele limita si iti pune la dispozitie si ofertele celor mai importante companii de asigurari.


Plata-RCA.ro, aplicatie mobila utila oricarui sofer din Romania

Disponibila pe telefoanele Android si terminalele iOS (iPhone, iPad si iPod Touch), aplicatia Plata-RCA.ro este asistentul inteligent care iti ofera la timp toate informatiile legate de platile pentru autoturismul tau.

Usor de folosit pentru soferi persoane fizice sau juridice, aplicatia poate oferi date despre un numar nelimitat de autoturisme ale unui singur proprietar, dar permite si folosirea de catre mai multi proprietari, fiecare cu datele proprii, pe acelasi gadget.


Ce avantaje ofera aplicatia Plata-RCA.ro

Un manager inteligent al asigurarilor pentru masina ta, aplicatia Plata-RCA.ro anunta utilizatorii inainte de expirarea RCA-ului si poate face sugestii de achizitii pentru innoirea asigurarii obligatorii.

Sistemul de notificari instiinteaza la timp soferul cu privire la expirarea politelor pentru fiecare autorism ale carui date au fost introduse in aplicatie.

Plata-RCA.ro ofera numeroase remindere utile, in afara de notificarile legate de RCA. Poti alege sa fii instiintat si atunci cand se apropie termenul limita pentru revizia tehnica sau ITP.


Cum functioneaza aplicatia Plata-RCA.ro

Aplicatia Plata-RCA.ro este gratuita si poate fi descarcata cu un singur click din magazinele de aplicatii Google Play si Apple App Store, pe gadgetul folosit cel mai des.

Pentru a te bucura de functionalitatea completa a aplicatiei, primul pas dupa instalare este introducerea informatiilor despre proprietar, aceleasi informatii pe care le oferi si unui agent de asigurari RCA. Aplicatia ofera informatii personalizate si pentru soferii pensionari sau pentru autoturismele preluate in leasing de persoane fizice si juridice.

Dupa ce ai introdus si cateva informatii despre automobilul asigurat, ai la dispozitie un sistem complet de notificari, cu privire la asigurarea RCA, revizie sau ITP. In plus, beneficiezi si de oferte cu cele mai bune preturi pentru reasigurare.

Notificarile oferite de aplicatie te ajuta sa nu intarzii nicio plata RCA si sa verifici cu usurinta care sunt cheltuielile necesare pentru autoturism in perioada urmatoare.


Plata-RCA.ro, solutia pentru cele mai avantajoase oferte RCA

Aplicatia mobila Plata-RCA.ro a fost creata de Plata-RCA, companie de consultanta si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, care pune la dispozitia utilizatorilor, persoane juridice si fizice, cele mai avantajoase preturi RCA.

Aplicatia a fost dezvoltata de Roweb, unul dintre principalii jucatori din piata de IT Developement din Romania. Acceseaza site-ul Roweb.ro, pentru detalii suplimentare legate de modul de accesare si folosinta al aplicatiei Plata-RCA.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea