Stiinta & Tehnologie

Philips Xenium X500 a fost anuntat oficial

Terminalul Philips Xenium X500 a fost anuntat oficial. Cel mai recent terminal Philips va fi lansat foarte curand.

Asemenea altor terminale ale companiei, cunoscute pentru viata lunga a bateriei lor, acesta nu face exceptie de la regula.

Suprematia bateriei Philips

Philips Xenium X500 este un terminal care face parte din clasa de telefoane candybar si are o baterie de 1720 mAh. Teoretic, bateria va permite pana la 16 ore de convorbiri si va rezista doua luni in modul stand-by .

Totodata, compania promite ca bateria telefonului sa reziste pana la 40 de ore de playback muzical. Totusi, viata lunga a acesteia se datoreaza si specificatiilor tehnice destul de modeste ale acestui telefon.

Detalii tehnice

Terminalul masoara 106 x 42 x 17,8 mm va functiona in retele GSM de 900 / 1800 / 1900 MHz si va suporta doar conectivitate GPRS si EDGE, ambele clasa 10 sau 13. Totodata, Philips Xenium X500 are ecran de 1,8 inch TFT cu 262.000 de culori si o rezolutie modeste de 176 x 220 pixeli.

Telefonului nu ii va lipsi player -ul muzical cu radio FM cu RDS incorporat, conectivitatea Bluetooth si camera foto de 1,3 megapixeli care poate face capturi video in rezolutie QCIF de 176 x 144 pixeli. Philips Xenium X500 are doar 10 MB memorie interna, dar vine cu slot pentru card microSD. Upgrade-ul de memorie se poate face pana la 2 GB.

Prima tara care va primi telefonul va fi China, ca in lunile urmatoare lansarii, Rusia si alte cateva tari din Europa sa primeasca telefonul. Pretul lui Xenium X500 nu este cunoscut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea