Stiinta & Tehnologie

#philips v808 #android #google

Philips V808 va rula Android

Inca un producator de telefoane mobile isi indreapta privirile catre sistemul de operare a celor de la Google.

Astfel, reprezentantii companiei Philips anunta ca modelul V808 va rula Android.

Specificatii tehnice

Desi telefonul a mai fost vazut pe Internet in imagini-spion, recent compania a dezvaluit o serie de imagini oficiale si cateva detalii tehnice ale noului model pe care il pregateste.

Terminalul Philips V808 va fi un candybar care masoara 115 x 61 x 14 mm si cantareste 120 g, are ecran sensibil la atingere care masoara 3,2 inch, rezolutie HVGA de 240 x 400 pixeli si va afisa pana la 256.000 de culori. Totodata, ecranul poate fi personalizat cu o serie de widget-uri.

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si camera foto , destul de modesta, de 3,2 MP, dar care din pacate nu are flash, dar dispune de autofocus si poate face capturi video. Alte detalii

Telefonul va functiona in retelele GSM si va suporta un maxim de conectivitate de EDGE de clasa 12. Modelul va fi dotat si cu GPRS, Bleutooth 2.0 cu A2DP si USB. Terminalul va avea incorporat si un player muzical si video si slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se face cu maxim 8 GB.

Desi nu a fost anuntat oficial este posibil ca Philips V808 sa se lanseze doar pe piata din China prin operatorul de telefonie mobile China Mobile. Reprezentantii companiei producatoare nu au dat publicitatii pretul telefonului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea