Stiinta & Tehnologie

#peugeot 308 #psa peugeot citroen #peugeot 2014 #noua generatie peugeot

Peugeot a dezvaluit primele imagini oficiale cu noua generatie 308

Construit pe platforma dezvoltata de alianta PSA Peugeot Citroen, noul 308 are o lungime de 4.25 metri si o inaltime de 1.46 metri, fiind putin mai scurta si mai joasa in comparatie cu predecesorul sau.

Masina vine cu un design mai ascutit pentru partea frontala, realizabil datorita pozitionarii la nivel mai jos a motorului, in timp ce la interior spatiul de incarcare a fost marit la 470 de litri.



Peugeot spune ca noul 308 este cu 140 de kilograme mai usor decat modelul anterior, iar varianta de motorizare cea mai economica va emite doar 85 de grame de CO2/km.



La exterior, masina imprumuta putin din aspectul fratelui sau mai mic - Peugeot 208, iar la interior intalnim filozofia "i-cockpit" - cu majoritatea comenzilor integrate in sistemul de divertisment. Consola centrala vine dotata cu un ecran touch de 9.7 inch.



Masina va debuta oficial in septembrie la Frankfurt Motor Show, iar productia in serie va fi efectuata in Sochaux, Franta.

Sursa foto: Peugeot

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea