Stiinta & Tehnologie

#dacia duster #dacia #dacia duster offroad experience

Peste 1000 de persoane au testat Dacia Duster la Baneasa

Peste 1000 de vizitatori ai complexului comercial Baneasa Shopping City au testat Dacia Duster 4x4 pe circuitul offroad special amenajat, in timp ce alti 400 au solicitat drive-teste in oras agentilor autorizati prezenti la Dacia Duster Offroad Experience.

Trei automobile Dacia Duster cu tractiune integrala au rulat, in perioada 1-4 iulie, cate 10 ore pe zi, pe un circuit proiectat astfel incat participantii sa poata evalua, din pozitia de copilot, capacitatile de trecere ale masinii. Traseul a fost prevazut cu sase obstacole. Unul dintre acestea, un trunchi de con cu inclinatie de 32 grade, a fost utilizat in premiera pe un astfel de circuit. Pe toata durata demonstratiei, pilotii profesionisti de offroad au oferit detalii despre comportamentul masinii.

dacia duster offroad experience a fost un prilej de distractie atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Multi dintre participanti au vizitat circuitul insotiti de copii si au testat masina in familie. Ei au participat la tombole si concursuri organizate de Dacia si de partenerii sai – BRD-Groupe Societe Generale, Danone si Orange.

"Este remarcabil ca romanii incep sa fie mandri de Dacia! Nu multe autovehicule de teren pot face ceea ce a facut Dacia Duster pe un circuit offroad special amenajat. Vom continua seria de evenimente Dacia Duster Offroad Experience si in alte orase ale tarii. Vom merge mai intai pe litoral, la Mamaia, unde asteptam mai multi vizitatori ca la Bucuresti", a declarat Mihai Bordeanu, noul Director de Marketing Dacia.

Dupa Mamaia (in perioada 15-18 iulie), Dacia Duster Offroad Experience va ajunge in toamna si la Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie).

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea