Stiinta & Tehnologie

#aparatura laborator #echipamente

Performanta dotarilor si echipamentelor oferite de Precisa

Anumite domenii de specialitate, precum chimia, biologia sau fizica vin cu o serie de cerinte destul de importante, cunoscute foarte bine de catre specialistii laboranti. Datorita faptului ca activitatea din cadrul laboratoarelor trebuie sa se desfasoare in conformitate cu normele de actualitate, iar rezultatele sa fie cat mai precise si corecte, achizitionarea unor echipamente profesionale devine o adevarata necesitate.

 

Inainte de dotarea unui astfel de spatiu cu gama de dispozitive si ustensile necesare, este esential sa se stabileasca cu mare precizie atat scopul laboratorului, cat si al rezultatelor ulterioare. Cu alte cuvinte, primul pas in gasirea unei aparaturi necesare porneste de la cunoasterea cercetarilor si analizelor pentru care se face dotarea spatiului respectiv.

Pe de alta parte, indiferent de scopul si tipul de activitate pe care il implica un anumit laborator, cel mai important aspect de retinut este cel legat de atingerea unor inalte standarde calitative a aparaturii. In cele mai multe dintre cazuri, aceste echipamente sunt utilizate intens, suferind diverse consecinte, iar fiabilitatea lor trebuie sa se regaseasca la un nivel foarte inalt. Gradul de uzura trebuie sa fie unul scazut, astfel incat sa poata oferi o utilizare de durata.

Din toate aceste puncte de vedere, magazinul online www.precisa.ro poate fi considerat un adevarat reper de calitate in randul laborantilor, asigurand echipamente care sunt caracterizate de un grad avansat de precizie si fiabilitate crescuta, toate acestea la costuri avantajoase.

In vederea unei informari corecte si a unei exemplificari clare, specialistii companiei Precisa.ro isi vor prezenta principalele categorii de produse si servicii disponibile.

 

1. Aparatura de laborator

Aceasta sectiune cuprinde o foarte larga gama de produse, ideale utilizarii in diversele aplicatii ce au rolul de a indeplini anumite functii. Cu o gama de peste 100 de produse ce privesc atat aparatele de baza din interiorul unui laborator, cat si categorii mai complexe, calitatea si performanta sporita sunt aspectele garantate si specifice fiecarui echipament. In cadrul categoriei aparatura de laborator se pot gasi diverse dispozitive, precum: agitatoare, etuve, frigidere de laborator, bai cu ultrasunete, termometre, vascozimetre, densimetre, centrifuge si multe alte asemenea aparate utile activitatii unui laborant.

 

2. Aparatura pentru testarea materialelor de constructii

Pentru realizarea unor testari si cercetari asupra solului, asfaltului, betonului sau mortarului, sunt necesare diverse aparaturi corespunzatoare. In cadrul magazinului online se va gasi lista completa de produse dedicate acestui sector de activitate. Toate acestea au rolul de a simplifica misiunea obtinerii unor materiale de constructii la un nivel superior.

 

3. Consumabile de laborator

In cadrul unui laborator nu se gasesc doar echipamentele de baza, ci si o serie de consumabile, care au rolul de a completa lista de dotari specifice, precum si de a asigura o activitate profesionala menita sa raspunda la cele mai exigente cerinte. In acest sens, se regasesc: cartusele de extractie, hartia de filtru, hartie indicatoare pH, membrane filtrante si diverse alte obiecte cu caracter similar.

 

4. Kituri si teste rapide

Cu ajutorul produselor din aceasta categorie se pot realiza activitati in anumite domenii in care analizele de laborator sunt absolut necesare, ele fiind cele care vor spori nivelul de performanta in redarea rezultatelor.

 

5. Materiale didactice

Precisa asigura la nivel de dotari si materialele didactice. Este vorba despre microscoape cu caracter didactic, mulaje necesare in laboratoarele de anatomie, zoologie sau botanica, precum si truse didactice destinate laboratoarelor didactice din domenii reprezentative (biologie, chimie).

 

6. Produse microbiologice

 Printre reperele prezente in aceasta sectiune se numara: medii de cultura, bioindicatori diversi sau prelevatoarele probe aer. Laboratoarele care dispun de necesitatea unei dotari cu dispozitive de acest fel vor descoperi in cadrul site-ului peste 300 de produse, adaptate diverselor nevoi.

 

7. Reactivi, chimicale, sticlarie, ustensile si instrumente de laborator

Cu un caracter aparent simplu, aceste categorii de dotari sunt absolut indispensabile in realizarea operatiunilor recurente in laborator. In orice spatiu destinat laborantilor care efectueaza analize, verificari si evaluari a unor reactii ori simple verificari ale unor substane, reactivii, ustensilele si sticlaria de laborator vor facec diferenta intre un rezultat de performanta si unul nu tocmai precis.

Pe langa acestea, Precisa ofera si o serie larga de servicii esentiale in acest sens, garantand: asistenta tehnica, consultanta, suport tehnic cu privire la exploatarea eficienta a aparaturii, precum si verificari sau etalonari metrologice pentru echipamentele supuse obligatoriu controalelor periodice.

Gama complexa de servicii si produse oferite de Precise, fac din aceasta un furnizor de incredere pe piata aparaturii si dispozitivelor destinate activitatilor de laborator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea