Stiinta & Tehnologie

#prime #comportament rutier #oferte #promotii #asigurare #casco

Pentru soferii responsabili, beneficiile sunt pe masura

Romania este caracterizata prin cea mai mare frecventa a daunelor din Europa de Est, cea mai mare viteza de crestere a parcului national de autovehicule si una dintre cele mai slabe infrastructuri de drumuri.

Generali Asigurari continua procesul de educare a pietei, rol asumat la inceputul acestui an, prin lansarea unei campania de comunicare CASCO – „Pentru soferii responsabili, beneficiile sunt pe masura”. Campania se va desfasura in perioada 29 septembrie- 14 noiembrie , pe canalele print, radio si Internet. Obiectivul principal il constituie incurajarea unui comportament prudent in trafic, prin comunicarea recompenselor oferite de produsul CASCO Generali: prime de asigurare mai mici pentru soferii responsabili si serviciile de calitate pe care le ofera compania - plata rapida a daunelor, decontarea directa cu peste 400 de service-uri din intreaga tara si asistenta rutiera 24/7. Campania este dezvoltata de catre agentia de publicitate Prospero si va fi sustinuta de o campanie dedicata de relatii publice , prin Free Communication.

„Campania se doreste a fi mai mult decat comunicarea unui produs, prin componenta educationala pe care o include. Incurajam soferii auto care au grija de bunul pe care il asigura si implicit de propria viata, care nu se aventureaza in trafic si nici nu isi fac un scop in sine din a deschide nenumarate dosare de daune. Ne dorim practic sa incurajam un comportament responsabil in trafic, prin acordarea unor beneficii reale conducatorului prudent”, a declarat Radu Ionescu, Sef Birou Asigurari Auto Generali Asigurari.

„Targetul campaniei il reprezinta toate persoanele posesoare de autovehicule, dar ne adresam, in special, celor cu varsta cuprinsa intre 27 si 45 de ani, in egala masura barbati si femei. Ii avem in vedere pe cei dornici sa afle mereu lucruri noi, pentru care confortul personal este mai important decat moda si care achizitioneaza doar ceea ce le este util. Pentru ei, asigurarea este foarte importanta in cazul aparitiei unor evenimente nedorite, incheierea unei polite presupune implicare si este rezultatul unui proces rational. Pe de alta parte, cauta companii care ofera servicii de calitate”, a completat Daniela Casapu, Head of Marketing and Communication Generali Asigurari.

Cei interesati sa afle in ce profil se incadreaza, astfel incat sa-si calculeze prima de asigurare personalizata, pot suna gratuit la 0800.080.090.

„Pentru soferii responsabili, beneficiile sunt pe masura” este prima campanie demarata de Generali Asigurari pentru produsul CASCO. Pentru informatii detaliate despre produsul CASCO Generali, va rugam accesati www.generali.ro.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea