Stiinta & Tehnologie

#amazon #samsung #parteneriat

Ai Samsung? Iata cum poti citi carti gratuit pe smatphone

Samsung da lovitura pe piata aplicatiilor destinate posesorilor de smartphone si tablete printr-un parteneriat surpriza cu Amazon. Dupa ce au instalat serviciul de streaming de muzica Deezer pe dispozitivele Samsung, cele doua companii au anuntat ieri ca posesorii de smartphone Galaxy si tablete vor avea la dispozitie si serviciile librariei Kindle.

Clientii Samsung vor avea la dispozitie 12 carti online oferite gratuit in fiecare an de catre Amazon. In fiecare luna, libraria online va pune la dispozitia posesorilor de Galaxy patru titluri din care acestia sa aleaga. Serviciul Kindle va deveni operational pana la sfarsitul acestei luni.

Telefonul Galaxy S5 a inregistrat saptamana trecuta cresteri la vanzarile din momentul lansarii pe piata de peste 35%, iar estimarile oficiale indica un numar de peste 100 milioane de posesori ai modelelor Galaxy in toata lumea.

Amazon este cea mai mare companie de comert online cu amanuntul. Cifra de afaceri a companiei a depasit, in 2012, 32 miliarde de dolari.

Sursa foto: mikecanex.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea