Stiinta & Tehnologie

Panasonic lanseaza modelul Mirror II

Panasonic nu sunt tocmai compania care sa lanseze telefoane mobile ca alte nume cunoscute ca Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung sau Motorola.

Dar iata ca aceasta companie este pe cale sa lanseze un nou model de telefon mobil pe nume Mirror II. Bineinteles ca piata de desfacere vizata este cea asiatica.

Telefon fashion

Asa cum se poate vedea si din imagine, noul terminal Panasonic este un telefon fashion, destinat acelor persoane care pun pret mare pe cum arata telefonul lor si pentru ca cei mai multi iubitori de astfel de telefoane se afla in Japonia, aceasta va fi tara in care se va lansa.

Panasonic Mirror II este un clamshell care imbraca o carcasa lucioasa a carei culoare se schimba in functie de unghiul in care este privit telefonul. Adica privit din fata telefonul va avea culorea violet, inclinat la 45 de grade se schimba in nunate de glaben-auriu si poti ajunge sa ai diferite nuante de roz, rosu, albastru si asa mai departe...

Inafara de culori...

Dar aceste detalii sunt minore. Ce ne intereseaza pe noi mai mult este restul. Terminalul masoara 107 x 49 x 15,9 mm si cantareste 118 grame, are ecran de 3 inch, cu rezolutie de 340 x 427 pixeli ci 260.000 de culori, plus un ecran extern de rezolutie 96 x 25 pixeli.

Panasonic Mirror II vine cu functii de Mobile TV, GPS, conectivitate WCDMA si HSDPA, capabilitati Web si e-mail, Bluetooth, Media player , camera foto de 2 megapixeli cu autofocus si posibilitatea de inregistrari video in rezolutie VGA si extinderea spatiului de stocare pana la 8 GB prin intermediul unui card microSD sau microSDHC .

Terminalul va fi disponibil in cinci culori, Midnight Purple, Deep Pink, Ruby Red, Champagne Gold si Crystal Silver, dar singurii care vor avea parte de el sunt japonezii.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea