Stiinta & Tehnologie

Panasonic 3.5” TV Phone

Observam in ultima perioada ca domeniile si tehnologiile incep sa se intrepatrunda tot mai mult iar producatorii incearca sa realizeze produse ce pot satisface o gama cat mai mare de utilizatori.

Astfel, doar in utlimele 2 luni au fost lansate telefoane total diferite de cele pe care le gaseam pe rafturile magazinelor cu doar 12 luni in urma. Acestora le-au fost atasate console de jocuri, RSS feed, GPS, foto cu cele mai noi tehnologii ( stabilizator de imagine , face detection ), viteze mari de transfer date si mai nou televizoare.

Despre Panasonic P905iTv nu putem spune daca este un nou membru al serie de televizoare Viera sau daca este un nou membru al gamei de telefoane. Primele informatii despre acesta apareau in toamana anului trecut insa erau vagi si inexacte.

Acum este cert ca telefon Panasonic este deja disponibil pe piata japoneza in reteaua DoCoMo.

Cititi continuarea articolului pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea