Stiinta & Tehnologie

#lansare oficiala #6 iunie #palm pre

Palm Pre se lanseaza oficial pe 6 iunie

Dupa luni lungi de asteptare, Palm s-a hotarat si a anuntat lansarea oficiala a lui Pre, unul din cele mai asteptate smartphone-uri ale anului.

Prin urmare, telefonul mobil se va lansa prin operatorul Sprint in Statele Unite ale Americii pe data de 6 iunie. Dupa lansarea din SUA vor urma si alte tari.

6 iunie 2009

In prezent nu se stie cand telefonul va putea fi cumparat si in Europa, totusi, din data de 6 iunie, americanii au ocazia sa cumpere smartphone-ul cu 199 USD pentru abonamentele pe doi ani. Palm Pre va fi disponibil si in lanturile de magazine Best Buy, Radio Shack si Wal-Mart .

Cei care opteaza pentru abonamentul pentru doi ani vor primi o reducere de 100 USD. Terminalul va veni la pachet cu un incarcator special numit Touchstone, care costa 49,99 USD. Incarcatorul Touchstone este una din cele mai ingenioase tehnologii concepute de Palm. Dispozitivul are si rol de dock pentru telefon, iar prin simpla plasare a telefonului deasupra acestuia, procesul de incarcare a acumulatorului incepe. In acelasi timp, utilizatorul poate folosi telefonul pentru a viziona filme.

Specificatii tehnice

Palm Pre are un ecran de 3,1 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. In plus partea de jos a ecranului suporta "gesturi", miscari ale degetelor precum telefonul Apple, iPhone.

Modelul este un slider care dispune si de tastatura QWERTY completa. Telefonul ruleaza platforma recent dezoltata de Palm, webOS, dispune de un procesor mult mai bun, despre care compania spune ca are o putere foarte mare. Memoria interna a lui Palm Pre este de 8 GB.

Telefonul are camera foto de 3 MP cu flash LED, dar nu se stie daca dispune de autofocus. Palm Pre are si slot pentru mufa stadard de casti audio de 3,5 mm si suporta conectivitate EV-DO ( Evolution -Data Optimized), WiFi 802.11b/g, are receptor GPS si Bluetooth cu A2DP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea