Stiinta & Tehnologie

Orange vine cu produse noi PrePay

Incepand din luna noiembrie a lui 2008, operatorul de telefonie mobila reduce numarul de planuri tarifare si simplifica tarifele si schemele de bonificatie .

In acelasi timp, se mai adauga elemente noi si maximizeaza beneficiile clientilor Orange PrePay .

De la 7 la 5


Numarul planurilor tarifare se reduce de la sapte la cinci: Start, My Time, My Group, My Orange si Music. In ce priveste tarifele, Orange va oferi cele mai mici tarife pentru destinatia nationala favorita, 8 centi, si un tarif de 10 centi pentru apelurile in interiorul retelei.

Clientii cu vechime in retea isi pot alege un numar magic din retea cu care pot vorbi cu 1 cent/minut oricand.
De asemenea, la reincarcarea contului PrePay cu valoarea minima de 4 EUR, clientii Orange primesc 10% din valoarea reincarcata, acesta fiind cel mai MARE bonus oferit de un operator de telefonie mobila din Romania.

"Prin rearanjarea intregului portofoliu de produse PrePay ne-am propus sa atingem doua obiective: sa simplificam planurile tarifare si sa oferim preturi mai bune", a declarat Ana Niculae, Consumer Division Manager.  

Planuri pro-natura

Odata cu noul portofoliu  PrePay se lanseaza si un design nou al pachetului. Pentru a reduce impactul activitatilor companiei asupra mediului, ambalajul pachetului Orange PrePay este produs acum din carton reciclat si reciclabil.

Reinnoirea serviciului PrePay se relizeaza nu numai la nivelul produsului, ci si al comunicarii. Compania va lansa  o noua platforma de comunicare conceputa de catre agentia Publicis Conseil, Paris, in linie si ea cu noua viziune a Grupului "together we can do more".

"Aceste schimbari sunt in conformitate cu noua viziune de brand "together we can do more", a mai spus Ana Niculae.

Clientii care doresc sa achizitioneze noile produse PrePay au la dispozitie si magazinul on-line Orange Web Shop, unde gasesc pachete PrePay, credit, telefoane, accesorii si materiale promotionale.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea