Stiinta & Tehnologie

Orange Romania aduce anul acesta iPhone

Mare veste mare, anticipata sau pur si simplu dorita de fanii Apple, operatorul de telefonie Orange a anuntat ca anul acesta va incepe comercializarea telefonului Apple iPhone si in Romania.

Probabil cei are au vizitat CERF-ul de anul acesta si au avut ocazia sa se joace cu laptopurile Apple MacBook Air puse la dispozitie de Orange au intuit ca urmeaza in scurt timp si o colaborare pe tema celui mai mediatizat telefon din lume, Apple iPhone.

Este oficial

Astazi, Orange a transmis un comunicat de presa prin care anunta ca a semnat un acord cu Apple privind comercializarea telefonului iPhone in Romania, Austria, Belgia, Republica Dominicana , Egipt, Iordania , Polonia, Portugalia, Slovacia, Elvetia si in tarile africane in care Orange isi desfasoara activitatea.

Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania, considera ca piata romaneasca ofera un real potential pentru adoptia celor mai recente noutati din domeniul comunicatiilor, iar Orange este liderul acestei piete cu peste 10 milioane de clienti. "Ne bucuram ca vom putea oferi anul acesta clientilor nostri terminalul iPhone".

iPhone simplu

Chiar daca nu se specifica data acestei lansari oficiale a iPhone in Romania, si nici daca aceasta colaborare va viza primul model al telefonului sau versiunea sa imbunatatita, despre care se zvoneste ca va oferi conectivitate 3G /HSDPA [i poate chiar si receptor GPS, anuntul de azi va face foarte multi fani fericiti.

Nu au fost facute alte detalii despre cine va asigura service pentru terminalele Apple si nici daca telefonul va fi disponibil "la liber" sau sub obligativitatea de incheiere a unui abonament special, dar speram ca aceste detalii vor fi facute cunoscute in cel mai scurt timp.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea