Stiinta & Tehnologie

Orange aduce iPhone-ul 3G in Romania

Credeai ca "febra iPhone" va trece asa de repede? Nu e cazul, pentru ca cei de la Orange ne fac o noua surpriza, asta dupa cea cu primul iPhone.

Operatorul de telefonie este cel care va duce in Romania iPhone-ul 3G, asta dupa tot Orange ne-a prezentat primul model al celor de la Apple in Romania.

Cand incepe nebunia?

Daca esti fan Apple stai pe baricade pentru ca evenimentul va avea loc mai repede decat iti imaginezi. Orange Romania a anuntat ca vor blinda tara cu noul iPhone 3G pe data de 22 august... Adica in exact 15 zile.

Richard Moat, CEO Orange Romania declara ca: "Suntem incantati ca suntem singurul operator care aduce in Romania iPhone 3G. Datorita retelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clientii Orange din Romania vor avea posibilitatea sa se bucure de o experienta completa iPhone 3G incepând din data de 22 august."

Poti face comanda

Incepand de azi, 7 august, clientii sau doritorii isi pot inregistra online pre-comanda la adresa de web ww.orange.ro/iphone. Daca nu vrei sa risti sau vrei sa ai telefonul atunci cand este lansat mai ai o modalitate de procurare.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din toata tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone. Cele sase magazine sunt Orange concept store din Bucuresti, din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea