Stiinta & Tehnologie

#iphone #sim #carduri nano-sim #sim iphone

Operatorii telecom europeni au comandat carduri nano-SIM pentru noul iPhone

In asteptarea noului iPhone, operatorii telecom din Europa au inceput sa comande un numar impresionant de carduri nano-SIM, ce vor fi folosite de iPhone 5.

Dupa ce Apple a convins Institutul European pentru Standarde in Telecomunicatii (ETSI) sa adopte modelul de nano-SIM creat de companie, operatorii telecom se pregatesc pentru lansarea noului iPhone in aceasta toamna. Pana acum, vanzarile fiecarui model de iPhone le-au depasit pe cele anterioare, iar iPhone 5 va avea probabil vanzari record.

Modelul de nano-SIM propus de Apple este cu 40% mai mic decat micro-SIM, dezvoltat tot de compania americana si folosit de iPhone 4 si iPhone 4S, care a fost adoptat apoi si de alti producatori de smartphone-uri.

Chiar daca cererea este mare pentru noile nano-SIM, probabil ca modelul de card SIM va fi adoptat la scara larga abia intr-un an sau doi, potrivit GSMArena.com.

Foto: Dailymobile.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea