Stiinta & Tehnologie

#opel #gtc #paris #salon auto

Opel GTC Paris: primele imagini

Conceptul GTC Paris va avea premiera mondiala in octombrie la Salonul Auto de la Paris, insa cei de la Opel au oferit inainte de marele eveniment primele fotografii cu exteriorul masinii.

GTC Paris este o masina compacta, sportiva, ce masoara 4,46 m lungime si ofera spatiu pentru 5 pasageri. Partea frontala a masinii este mult accentuata de intensa forma a farurilor, foarte supla si aducand cu un ochi de vultur. Luminile de zi cu LED ce reprezinta deja o semnatura a marcii sunt subliniate de fine insertii cromate.

Sasiul masinii are un design special: un arbore compus si solutia Opel pentru puntea spate -bratul Watts- precum si o noua executie a suspensiei adaptive mecatronice FlexRide si un diferential limitat electronic.

GTC Paris este propulsat de un motor turbo cu injectie directa de 2.0 litri si beneficiaza de tehnologia Start/Stop, care permite impletirea unei performante de top cu o eficienta maxima de combustibil in condiitii de condus in oras.

Transmisia este manuala, cu sase trepte de viteza.

"Am vrut sa exprimam cea mai emotionala latura a marcii Opel si credem ca acest vehicul creeaza un impact vizual care reintareste caracterul nostru dinamic si sportiv”, a spus Mark Adams, Vice Presedintele de Design al Opel.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea