Stiinta & Tehnologie

#opel #astra sedan #opel astra sedan

Opel a prezentat varianta sedan a lui Astra

Gala de autovehicule Opel Astra se imbogateste cu o varianta sedan, care ajunge in showroom-urile romanesti in al treilea trimestru din acest an.

Noul Opel Astra sedan are 4.658 milimetri lungime, 1.814 milimetri latime si 1.476 mm inaltime. Volumul portbagajului este de 460 de litri, insa poate fi extins la 1.010 litri prin rabatarea scaunelor din spate.

Noul Astra sedan are sapte variante de motorizare: trei turbo diesel (cu puteri de la 70 kW/95 CP pana la 96 kW/130 CP), respectiv patru pe benzina (cu puteri de la 74 kW/100 CP pana la 132 kW/180 CP).

"Cu designul sau sportiv si elegant, noul Astra sedan revigoreaza segmentul autovehiculelor compacte cu patru usi. La fel ca toate modelele noastre Astra, acest model a fost proiectat in Russelsheim si ofera un nivel inalt de tehnologie si o calitate recunoscuta la nivel international", a declarat Karl-Friedrich Stracke, CEO Opel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea