Stiinta & Tehnologie

#productie #corsa #opel

Opel a marit productia lui Corsa

Subcompacta din Russelsheim va avea 16.000 de exemplare suplimentare produse in acest an deoarece comenzile pentru versiunea facelift a lui Corsa au crescut extrem de repede, depasind asteptarile germanilor de la Opel.

Germanii de la Opel au marit productia lui Corsa cu 16.000 de unitati pe an. Astfel, fabricile din Zaragoza si Eisenach vor lucra din greu sa furnizeze suficiente unitati pana( la sfarsitul anului. Constructorul din Russelsheim a luat aceasta decizie dupa ce a inregistrat o cerere ridicata pentru versiunea imbunatatita a lui Corsa. Cea mai populara versiune a subcompactei germane este Corsa ecoFLEX , echipata cu un motor CDTI de 1.3 litri. Acest propulsor emite doar 98 de grame de CO2 per kilometru.

Opel a lansat recent o editie speciala a lui Corsa, intitulata "Football Championship", ce este dedicata echipei nationale de fotbal a Germaniei. Modelul constructorului din Russelsheim este vopsit intr-o nuanta speciala de alb, iar culorile nationalei germane au fost imprimate pe profilul masinii. Oglinzile au fost si ele vopsite in culorile nationale ale Germaniei.

Opel Corsa D a debutat pe piata in 2006 s,i a primit un facelift in 2010. Facelift-ul nu a reprezentat nicio schimbare la exterior, fiind reprezentat doar de materiale noi la interior si de modificari tehnice. Corsa este construita in Zaragoza( Spania ) si Eisenach(Germania).

Cititi mai multe pe Automarket.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea