Stiinta & Tehnologie

#renault #clio s #facelift

OFICIAL: Renault Clio S, sportivitate exclusiv estetica

Renault va lansa pe anumite piete versiunea S a lui Clio. Aceasta vine cu stickere si dotari interesante, dar cu aceleasi motoare. Modelul nu va fi disponibil in Romania .

Renault a anuntat astazi ca va lansa pe anumite piete europene o versiune S a lui Clio facelift. Desi numele ar putea spune altceva, noul Clio S nu vine cu modificari tehnice sau cu un motor mai puternic care sa acopere plaja de putere ramasa libera intre versiunea RS, cea GT si cele normale pe benzina, schimbarile regasindu-se exclusiv la nivel estetic, atat in exterior , cat si in interior. Denumirea nu este o noutate in gama Clio, fiind utilizata de constructorul francez si in anii '90, pe o versiune speciala a primei generatii Clio.

Caracteristicile estetice ale noii versiuni sunt reprezentate de jantele de 16 inch speciale, de insertiile albe sau rosii (in functie de culoarea prezenta pe restul caroseriei) de pe spoilerul frontal, mini-eleronul posterior si oglinzi si mai ales de stickerele S de pe partile laterale si de pe plafon. In interior, cadranele primesc un fundal alb, aceeasi culoare fiind regasita pe consola centrala si pe anumite elemente ale plansei de bord. In sfarsit, scaunele primesc o nota personala prin aplicarea motivelor regasite in stickerele de pe exterior.

Noul Renault Clio S va fi disponibil exclusiv pe pietele din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franta, in Tarile Nordice, in Africa de Sud, in Israel, Japonia si Elvetia, aparitia modelului in Tara Cantoanelor insemnand ca acesta va fi prezent intr-o pozitie speciala la Salonul Auto de la Geneva, care va incepe in 2 martie.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea