Stiinta & Tehnologie

#romania #ds3 #citroen

OFICIAL: Citroen DS3 costa 14.790 de euro in Romania

Fratele premium al modelului C3 vine in Romania cu un pret de pornire de 14.790 de euro. www .acasa.ro/ www .acasa.ro/ds3" title="ds3">ds3 " title="ds3">DS3 promite pentru aceasta valoare un motor pe benzina de 95 de cai si o echipare bogata.

Asa cum a promis, Citroen aduce in aceasta primavara, in Romania , noul DS3, fratele premium al subcompactului C3, lansat si el luna trecuta in tara noastra. Noul membru al familiei franceze va putea fi comandat incepand cu sfarsitul acestei saptamani, pretul sau urmand sa inceapa de la 14.790 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea pe benzina de 1.4 litri VTi de 95 de cai putere.

Modelul vine cu trei niveluri de echipare, Chic , So Chic si Sport Chic care pot fi comandate in functie de motorizarea pentru care se opteaza. Gama de propulsoare este destul de variata, clientii avand la dispozitie alte doua unitati pe benzina, VTi de 120 de cai si THP de 150 de cai, precum si doua dieseluri HDi de 90 si 110 cai putere.

Primul nivel de echipare vine in dotarea standard cu sase airbaguri, ESP, proiectoare de ceata, cruise control, volan reglabil pe inaltime si adancime, oglinzi si geamuri electrice si radio CD cu MP3. Nivelul superior, So Chic, aduce in plus aer conditionat manual, pavilion bi-ton, geamuri laterale spate si luneta fumurii, semnatura cu LED-uri si jante din aliaj de 16 inch. Varful de gama este insa Sport Chic, nivel care ofera scaune fata sport, eleron sport, jante aliaj de 17 inch negre diamantate, sistem HiFi si Connecting box.

La acestea se adauga o multime de pachete dar si o gama larga de optiuni de personalizare. La exterior, in functie de versiunea aleasa, DS3 propune 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante. La interior
viitorii clienti pot opta pentru culoarea plansei de bord, pentru terminatia schimbatorului de viteze si pentru o gama larga de materiale.

Pentru clientii indecisi, Citroen ofera noul DS3 si in patru tipuri standard de personalizare inspirate din lumea contemporana: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea