Stiinta & Tehnologie

#orange young #optiune #telefonie mobila #operator

Oferte de convorbiri pentru cei tineri

Orange lanseaza cea mai atractiva oferta pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani.

Aceasta cuprinde convorbiri si mesaje scrise nelimitate cu prietenii din retea si trafic inclus pentru accesul la internet de pe telefonul mobil.

Pentru toata lumea

Clientii cu abonament si utilizatorii de cartele reincarcabile inscrisi in programul Orange Young pot activa una dintre cele doua noi optiuni de 2,99 sau 4,99 euro/luna  prin care isi pot alege 3 sau 5 prieteni din retea cu care comunica ori de cate ori doresc.

Noile optiuni sunt disponibile pentru utilizatorii Orange Young care au deja activata una din optiunile Orange Young existente, beneficiind astfel de o oferta completa. In plus, clientii vor primi 10, respectiv 50 MB de trafic inclusi care pot fi consumati pentru navigarea pe site-urile wap si de internet, direct de pe telefonul mobil.

Dupa terminarea traficului inclus se aplica tariful promotional de 0,2 euro/MB sau de 0,4/5MB, in functie de optiunea Orange Young activata. Accesul si navigarea in portalul Orange World sunt nelimitate.

Cum activezi optiunea

Cei care doresc sa isi activeze noua oferta trebuie sa apeleze numarul scurt *100#, sa intre in meniul Oferte, apoi in ramura Orange Young unde isi selecteza optiunea dorita si isi definesc numerele favorite.

"Programul Orange Young a fost conceput astfel incat sa se adapteze comportamentului specific tinerilor si sa le aduca acestora o reala valoare adaugata . Prin lansarea noilor optiuni din pachetul Orange Young sustinem strategia noastra de consolidare a pozitiei de lider pe segmentul utilizatorilor tineri pe piata locala de telecomunicatii"
, a declarat Oana Comanescu, Content & Young Segment Manager Orange Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea