Stiinta & Tehnologie

#operator de telefonie mobila #lansare #o2 xda zest

O2 XDA Zest, exclusiv pentru O2

Terminalul O2 XDA Zest a fost anuntat in luna octombrie a acestui an, dar nu a fost inca lansat.

Acum ca totul este oficial, O2 XDA Zest va fi distribui doar prin operatorul de telefonie mobila O2.

Specificatii tehnice

Telefonul XDA Zest masoara 102 x 60,5 x 16.5 mm, cantareste 103 grame si are ecran de 2,8 inch cu 65.000 de culori si rezolutie de 480 x 640 pixeli. Terminalul dispune de un procesor  Marvell TavorP de 624MHz, are memorie SDRAM de 128 MB si  memorie ROM de 256 MB.

La capitolul conectivitate, terminalul se descurca foarte bine. Aceasta dispune de GPRS si EDGE, ambele clasa 10 , 3G cu HSDPA, adica 3,6 Mbps pentru download, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP si USB/mini USB, dar versiunea 1.1.

Cu WinMo la bord

O2 XDA Zest ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional.Mesageria este optimizata pentru SMS-uri, MMS-uri si e-mail-uri. Pentru navigarile pe internet utilizatorul se foloseste de browser-ul web WAP 2.0 cu suport xHTML si HTML.

Terminalul are player muzical incorporat care poate reda doar formate MP3, camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus si capabilitati de inregistrare video. XDA are si receptor GPS cu functii aGPS, plus suita Office pentru mobile.

Din pacate pretul terminalului nu a fost inca anuntat si nu se stie daca va ajunge vreodata pe piata autohtona, pentru ca a fost lansat exclusiv in reteaua operatorului O2.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea