Stiinta & Tehnologie

O2 ofera continut cu Indiana Jones pentru telefoanele mobile

Filmul Indiana Jones este deja cunoscut tuturor. Pelicula si-a avut premiera in anul 1981 cu prima parte, Raiders of the Lost Ark, a ceea ce urma sa devina o serie de filme de mare succes.

In anul 1984, Indiana Jones s-a reintors in pelicula Indiana Jones and the Temple of Doom , iar in 1989 Indiana Jones and the Last Crusade marca ultima aventura a eroului... Asta pana in 2008 cand Harrison Ford se reintoarce in piele lui Dr. Jones in pelicula Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Lansare cu tam-tam

Cu ocazia lansarii filmului in cinematografele din Anglia O2, unul din operatorii de telefonie mobila britanici va oferi continut exclusiv cu Indiana Jones tuturor abonatilor sai prin intermediul telefoanelor mobile.

Fiecare dintre utilizatori va putea sa ajunga la acest continut prin O2 Active sau trimitand un mesaj text cu textul JONES to 2020. "Din pacate" pentru ei vor trebui sa plateasca o suma de aproximativ 3 euro pentru fiecare "apelare".

La noi... mai greu...

Daca totusi esti interesat va trebui sa iti procuri un telefon direct din Anglia prin O2, iar daca alegi un Samsung Soul sau un Samsung J700 vei primi continut cu Indiana Jones gratuit, adica wallpaper-uri, sonerii de apel, jocuri de telefon, coloana sonora, in valoare de aproximativ 40 de euro.

Ar fi frumos ca odata cu lansarea filmului si pe ecranele noastre ca cineva sa ne aduca si noua materiale exclusive pentru telefoanele mobile cu eroii preferati. Dar pana asta sa se intample, jinduim la ce au altii.

Daca totusi nu se poate altfel, sa fim seriosi exista o multime de site-uri care "fabrica" teme de telefoane si sonerii de apel si wallpaper-uri cu ce filme si actori vrei, asa ca treaba e destul de clara si usoara.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea