Stiinta & Tehnologie

#pergole retractabile #pergole

O aplicatie mobila pentru terasa ta. TaHoma, inovatia Somfy pentru pergolele retractabile Sun Leader

Ce poate fi mai usor decat sa ai acces la orice iti doresti dintr-o aplicatie mobila? Tehnologia de astazi a avansat atat de mult, incat poti controla orice operatiune de pe propriul dispozitiv, chiar si cand vine vorba de casa si terasa! In acest articol descoperi cum se poate folosi o aplicatie mobila pentru terasa ta cu TaHoma, inovatia Somfy pentru pergole.

Nu putem contesta puterea tehnologiei, chiar daca uneori consideram ca ne este mai usor fara ea. Automatizarile ne inconjoara, ”robotii” deja proceseaza pentru noi, iar obiectele primesc alte atribute atunci cand utilizeaza cele mai noi tehnologii. Dar, nu cumva ne sunt de ajutor?

Noi credem ca, atata timp cat aplicatiile mobile ne scurteaza timpul de manevrare sau intelegere a unui produs, ne aduc beneficii majore. Astfel, ne ramane mai mult timp pentru a ne bucura efectiv de produsul respectiv. Acest lucru este valabil si in cazul solutiilor pentru amenajarea teraselor!

Ce inseamna o aplicatie mobila pentru terasa ta?

O aplicatie mobila inseamna rapiditate, acces simplificat la ceea ce ai nevoie, si confort. Iar pentru terasa ta, o aplicatie mobila inseamna confortul de a inchide si deschide spatiul oricand ai nevoie.

Ca sa intelegi mai exact, aplicatia mobila TaHoma despre care iti povestim se instaleaza alaturi de un receptor Somfy. Acestea se conecteaza la telefonul tau si la sistemele de pe terasa, iar tu poti avea acces instant si de oriunde la ele.

Ce sisteme poti controla prin aplicatie?

Indiferent daca acoperi sau inchizi terasa, TaHoma iti faciliteaza accesul la:

- Pergola retractabila

- Sistemele de umbrire de tip Zipscreen

-  Inchiderile din sticla

- Senzori pentru pergole

- Sistemul de iluminare

Prin urmare, ai libertatea sa retragi acoperisul pergolei, sa inchizi complet spatiul sau sa pornesti si sa opresti iluminarea si senzorii, direct de pe telefonul tau.

Ce beneficii iti aduce aplicatia mobila pentru terase?

Cu TaHoma pentru pergolele si accesoriile Sun Leader ai numai avantaje, toate plecand de la nevoia de a simplifica controlul asupra terasei. Astfel, nu mai ai batai de cap atunci cand:

- Incepe sa ploua neasteptat, iar tu nu mai ai suficient timp sa actionezi sistemele din telecomanda

- Nu esti acasa, si se anunta schimbari ale vremii

- Esti in concediu

- Uiti sa inchizi/deschizi pergola sau sistemele de sticla atunci cand ninge

Iar aceste beneficii nu sunt valabile doar in cazul teraselor amenajate la casa.

Daca administrezi o locatie de evenimente sau turistica, si te gandesti sa amenajezi terasa cu un acoperis retractabil, gandeste-te serios la sisteme automatizate. Alaturi de aplicatia mobila, acestea duc utilizarea terasei la un nou nivel, unde nevoile clientilor nu mai sunt afectate de modul cum esti tu organizat. O terasa bine pregatita, o terasa pentru orice sezon.

De ce sa nu-ti faci munca mai usoara, daca se poate?

Noi iti recomandam sa iti faci planuri de viitor cat mai SMART, si sa profiti de avantajele tehnologiei de astazi. Daca dependenta de telefon nu poate fi inlaturata cu totul, atunci propunem sa o folosim cat mai in favoarea noastra.

Daca vezi si tu un aliat intr-o asemenea aplicatie mobila pentru terasa ta, atunci nu te teme sa investesti in ea. TaHoma, inovatia Somfy pentru pergole si accesorii este simplu de instalat, de utilizat si de adaptat pentru orice sistem folosesti.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea